Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Skånes Simförbund
Sveriges bästa distrikt
Utbildning

Inställt Simidrottsallting
2018-08-15 08:29

Tyvärr måste vi meddela att Simidrottsalltinget och 80 års jubileet är inställt på grund av för få anmälningar
Den 1–2 september kommer alla simidrottsföreningar i Skånes Simförbunds distrikt att hälsas välkomna till årets Simidrottsallting i Malmö. Detta kommer att vara en lokalt förankrad konferens med fokus på Svensk Simidrotts strategi 2025 och Skånes Simförbunds verksamhetsinriktning 2018–2019.

Distriktets styrelse och kommittéer kommer att presentera kommande satsningar inom de olika verksamhetsområdena. Vi kommer även att presentera samt diskutera frågeställningar från SSF, bland annat gällande utbildningssystemet för våra ledare som under 2018 ses över och revideras. Målsättningen är alla ska få all viktig information kring vad som händer i SSF samt Skånes Simförbund – så att vi tillsammans kan utveckla förutsättningarna för våra simidrotter samt bredd- och elitverksamheten inom dessa.

På kvällen den 1 september är det sedan dags att fira Skånes Simförbunds 80-års dag! Vi börjar med en fördrink, för att sedan avnjuta en 3-rätters middag tillsammans på Malmö Live!

Vi vill genom detta forum öka transparensen, få möjlighet till idé och kunskapsutbyte samt få möjlighet att ta del av föreningarnas funderingar och feedback. Ett viktigt forum för att vi tillsammans ska kunna utveckla Svensk Simidrott vidare.

Plats: Malmö Live

Pris: Simidrottsallting: 695kr

Pris: Skånes Simförbund 80år*: 300kr

Pris: Boende 1295kr/natt (del i dubbelrum).

Målgrupp: Styrelsemedlemmar, verksamhetsansvariga, anställda i föreningarna, ideella ledare - alla som i sitt uppdrag behöver information om vad som är på gång inom SSF och i distriktet, samt alla som vill vara med och utveckla Svensk Simidrott till världens bästa!

Frågor: kansliet@skanesim.se