Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsportalen

UTBILDNING

För att kunna nå föreningens mål och kunna hålla en god kvalitet i alla led är det viktigt att alla i föreningen får möjlighet att utveckla sig själva och verksamheten genom utbildning. Utbildning finns både för organisationsledare inom föreningen så som för styrelsen, kommitéer och arbetsgrupper men självklart även för domare, ledare/tränare och även för de aktiva.

Utbildning finns i olika omfattning och på olika nivåer. Skånesim samarbetar mycket tillsammans med RF SISU Idrottsutbildarna. RF SISU Idrottsutbildarna är en resurs för din förening och ditt förbund när ni vill utvecklas. De kommer till er och anpassar utbildningar och utvecklingsinsatser efter era önskemål och behov. All deras verksamhet utgår från deltagarnas egna initiativ. Vänd er till RF SISU SKÅNE för vidare utbildning, hjälp och stöd i föreningskunskap och utveckling. Det går också bra att kontakta Skånesim direkt på This is a mailto link som kan hjälpa till med bland annat utbildningssfrågor.

För respektive målgrupp finns det en hel del bra information och utbildningstips att hämta i menyn till vänster vill du ha fler utbildningstips hittar du dem här.

För flera av våra utbildningar utgår även utbildningsstöd.

Utöver detta finns det även en massa annat smått och gott i menyn till vänster.

Har du frågor om våra utbildningar är du välkommen att kontakta This is a mailto link

Kontakta utbildningskommittén

This is a mailto link eller This is a mailto linkSimidrottsledare PÅSK

Under PÅSKLOVET håller vi en Simidrottsledare DIGITAL. Måndag 29/3 (9-16) och Måndag 5/4 (9-16) Inget krav på att GUT/HLR har genomförts. ABSOLUT SISTA ANMÄLNINGSDAG 17 MARS!

Simidrottsledare

HLR Vuxen/Barn

Postadress:
Skånes Simförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708978791
E-post: This is a mailto link